Gyertyák színének jelentése:

Gyertyák színének jelentése:

 Gyertyák színének jelentése:

Rózsaszín gyertya - a szerelmet vagy a romantikus kapcsolatot képviseli. Kérd meg Chamuel arkangyalt és a Szerelmi Angyalokat, hogy segítsenek abban, hogy a szeretet és a kapcsolat bekerüljön az életedbe.

Kék gyertya - a kommunikációt képviseli. Kérd meg Gábriel arkangyalt, hogy segítsen a kapcsolatokban.

Zöld gyertya - a gyógyulást vagy a bőséget jelképezi. Kérje meg Raphael arkangyalt, hogy segítsen a test „gyógyításában”. Kérje meg Ariel arkangyalt, hogy segítsen a pénzügyi bőség előteremtésében.

Fehér gyertya - a tisztítást jelzi. Ez a gyertya segít abban, hogy „megvédje” és megtisztítsa önmagát. Kérd meg Mihály arkangyalt, hogy segítsen önvédelemben, biztonságban és öntisztulásban.

Lila gyertya - Intuitív bölcsességet képvisel. Kérd meg Metatron arkangyalt, hogy segítsen a „szellem” közvetítésében vagy az intuitív bölcsességed megerősítésében.

Narancssárga gyertya - képviseli a karriert. Kérje meg Ariel és Uriel arkangyalokat, hogy segítsenek az Ön számára megfelelő munka / karrier megszerzésében.

Sárga gyertya - a boldogságot képviseli. Ez a gyertya segít abban, hogy behozza azt, amire vágyik, ami boldogsághoz vezet. Kérd meg Uriel arkangyalt, hogy segítsen boldogságot szerezni az életedben.