PÉNZÜGYI MEGBOCSÁTÁS

PÉNZÜGYI MEGBOCSÁTÁS 2.

(esti gyakorlat)

Mielőtt elkezded a gyakorlatot érdemes meggyújtani egy fehér mécsest. Mondd, hogy a FÉNY ÉS A SZERETET CSATORNÁJA VAGY, MINDEN INFORMÁCIÓ CSAK EZEN KERESZTÜL JÖN HOZZÁD.

Háromlépcsős pénzügyi megbocsátó gyakorlat. Ne kapkodj a feladat végzése közben és ne feledd, hogy minden neheztelésed és félelmed megbocsátása céljából alkalmazhatod ezt a gyakorlatot.

1. Vedd számba, kinek kell megbocsátanod a pénzügyekkel kapcsolatban. Előfordulhat, hogy magadnak kell megbocsátanod a rossz döntéseidet. Az is előfordulhat, hogy egy régi főnöködnek, vagy egy családtagnak akire neheztelsz.

Most gondold át ki vezeti ezt a pénzügyi megbocsátási toplistát és írd le a nevét a naplódba.

2. Tudatosítsd, hogy neked mi volt a szereped az adott helyzetben. Ne agyalj túl sokat ezen a lépésen. Mi a te részed? Ha tudatosítod magadban, azt hogyan járultál hozzá az adott problémás kapcsolat, vagy neheztelés kialakulásához könnyebben megbocsáthatsz. Ha bármilyen helyzetben rálátsz a saját szerepedre, hamarabb elhagyod a hibáztatást és az ítélkezést. Hagyd, hogy Felsőbb Éned vezesse a tollat.

3. Szülessen meg benned a hajlandóság a neheztelés elengedésére, és kérd belső vezetődet, hogy mutassa meg mit kell tenned.

Mondd a következő imádságot és kérd felsőbb énedet, hogy vezessen végig a megbocsátás folyamatán:

BELSŐ VEZETŐ, KÖSZÖNETTEL VESZEM, VEZETÉSEDET A MEGBOCSÁTÁS FOLYAMATÁBAN. RÁJÖTTEM, HOGY A NEHEZTELÉS MÁR NEM SZOLGÁLJA A JAVAMAT ÉS KÉSZEN ÁLLOK ELTAKARÍTANI AZ AKADÁLYOKAT A BŐSÉGES ÉLET ÚTJÁBÓL.

A GONDJAIDRA BÍZOM EZT A KAPCSOLATOT, ÉS ÖRÖMMEL VESZEM IRÁNYMUTATÁSODAT.

MUTASD AZ UTAT A MEGBOCSÁTÁS FELÉ.

Mindhárom lépést elvégezted, feküdj le és azzal a tudattal aludj el, hogy ma egy hathatós belső gyakorlatot indítottál el. Bízz benne, hogy a megbocsátó folyamat minden erőfesztítés nélkül lezajlik. Csak vedd észre a feladatokat, amelyek szembe jönnek veled és bízz az Univerzum tervében. Ez a gyakorlat felszabadítja, tisztítja a lelkiismeretet, a pénzügyi észleléseket pedig visszaállítja a szeretetre. (Gabrielle Bernstein)

Másnap napközben figyelj befelé. Mit tapasztalsz a külvilágban? Érzel valami változást? Próbáld megfigyelni a viselkedésedet, a régi mintáidat a pénzzel kapcsolatban.

 

 

Tovább

A HARMADIK SZEM funkciója

 

Lehunyod a szemeidet, végy pár mély lélegzetet, s figyelmedet koncentráld a két fizikai szemed közötti területre. Ekkor egy ovális alakú objektumot fogsz érzékelni vagy látni. Ez a harmadik szemed, és egyenesen rád néz. Ez valódi éned vagy magasabb rendű éned szeme. Azért feléd fordul ez a szem, mert minden benned található. Nincs semmi más azon kívül, mint ami a szívedben és a fejedben van.

 

Tovább

A 7 csakra + fülcsakra

Ha például sokat gondolsz a pénzre és a biztonságra, akkor az első csakrád aktivizálódik. Ez a gerinc alsó részén található gyökércsakra.

 

Tovább

Hogyan erősítsd az Önbizalmad?

Ha igazán akarod, és megmásíthatatlanul eltökéled magadban, igenis szert tehetsz a sziklaszilárd ÖNBIZLAOMRA. Bármely személyiségjegyet képes vagy kifejleszteni magadban, amire őszintén vágysz.

A DÖNTÉS MINDENKOR EGYEDÜL A TE KEZEDBEN VAN.

Csak rajtad áll, hogy milyen emberként élsz jelenleg, és milyenné fejlődsz a jövőben.

Az önmagaddal szembeni talán legsúlyosabb felelősséged az, hogy tetterős emberré válj – s hogy cselekedeteiddel felébreszd bensődben a csúcsteljesítménnyel összhangban álló érzelmeket.

GYAKORLATI FELADATOK:

 

Tovább

Gyertyák színének jelentése:

 Gyertyák színének jelentése:

Rózsaszín gyertya - a szerelmet vagy a romantikus kapcsolatot képviseli. Kérd meg Chamuel arkangyalt és a Szerelmi Angyalokat, hogy segítsenek abban, hogy a szeretet és a kapcsolat bekerüljön az életedbe.

Kék gyertya - a kommunikációt képviseli. Kérd meg Gábriel arkangyalt, hogy segítsen a kapcsolatokban.

 

 

Tovább

Korlátozó hiedelmek elengedése a vonzás törvényével

 
A megengedő mondatok létrehozásának szabálya

Amikor azt hallod, hogy éppen kimondasz egy korlátozó hiedelmet (vagy kételkedsz), akkor ezt a szabályt használhatód arra, hogy segítsen létrehozni egy megengedő mondatot.

A saját megengedő mondatod megírása egyszerű dolog:

  • elsőként tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy van-e valaki, aki épp most azt tesz, amit te szeretnél, vagy aki már megkapta azt, amire te vágysz,

Tovább